Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Tort Personalizat Cu Poza Pret

Tort Personalizat Cu Poza Pret. Covorase personalizate si mochete personalizate. Termen de livrare aproximativ 5 zile. 2 kg ** nuantele de culoare folosite sunt orientative si pot varia; Poti opta pentru diferite culori si modele in functie de preferinte sau cromatica. La comanda se poate personaliza cu orice fotografie sau poate fi acoperit cu martipan.

Tort cu poza comestibila personalizata. Te rugam sa atasezi o poza (sau mai multe) cu bebe si vestimentatia sa, si sa completezi prenumele bebelusului inainte de a plasa comanda online. Covorase personalizate si mochete personalizate. Evaluat la 5 din 5. Comanda un tort cu poza indiferent ca e poza ta sau o poza cu personajele tale preferate.

Pin Di Fondant
Pin Di Fondant Source from : https://no.pinterest.com/pin/305822630933372145/
Tricouri cu nume, mesaje, haioase sau cu pozele preferate. Torturile, decorurile si figurinele sunt realizate. Te rugam sa atasezi o poza (sau mai multe) cu bebe si vestimentatia sa, si sa completezi prenumele bebelusului inainte de a plasa comanda online. Comandă online o pernă cu poza ta și fă un cadou „de vis. Comanda acum un tort cu poza si il livram direct la domiciliu.

De aceea magazinul online va ofera posibilitatea sa cumparati torturi personalizate la un pret accesibil.

Blat de cacao însiropat cu cremă de ciocolată neagră și cremă de vanilie, nuci prăjite și fructe de pădure ingredient: La comanda se poate personaliza cu orice fotografie sau poate fi acoperit cu martipan. Stim cu totii ca majoritatea persoanelor iubesc tortul. *** tortul nu va fi cantarit impreuna cu decorul. Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare;

Torturile cu poză sunt varianta clasică, dar elegantă, care te scoate mereu din încurcătură și nu dă greș niciodată. Livrare în chisinau și pe tot teritoriu republicii moldova. Ași dori un tort personalizat cu poza unei fetite de un an,pana pe data de 29.11.2019. Acest tort cu violeta este preferatul fetitelor și nu putea sa lipsească din portofoliul tortuleț. 40 lei/buc pentru compozitiile bezea, carrot cake, emoke, jamaica, joffre, mascota, mozaic, muntenegru si silvia, pretul este de.

Torturi Personalizate
Torturi Personalizate Source from : https://www.cofetariaarmand.ro/torturi-personalizate
Detinem o imprimanta cu cartuse. Tort spectacol care va completa fiecare aniversare sau va fi un tort personalizat macheta smash the cake tp12. Comanda acum un tort cu poza si il livram direct la domiciliu. Pentru a adauga produsul in cos selectati cel putin o optiune. Acest tort cu violeta este preferatul fetitelor și nu putea sa lipsească din portofoliul tortuleț.

Comandată cu dragoste și imprimată cu poza, respectiv mesajul tău, această pernă personalizată va trezi sentimente puternice.

Comandă online o pernă cu poza ta și fă un cadou „de vis. Livrare în chisinau și pe tot teritoriu republicii moldova. Cumpara tort personalizat cu livrare. Stim cu totii ca majoritatea persoanelor iubesc tortul. Nu uitati sa specificati codul de sub imaginea dorita!

Acum poți personaliza perna ta cu poză. Autentificăte sau înregistreazăte pentru a posta comentarii și păreri. Tort cu poza comestibila personalizata. Comandă online o pernă cu poza ta și fă un cadou „de vis. Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare;

Happy Cake Cofetarie Brasov Cele Mai Delicioase Prajituri Si Torturi Personalizate
Happy Cake Cofetarie Brasov Cele Mai Delicioase Prajituri Si Torturi Personalizate Source from : http://www.happycake.ro/
Un tort personalizat fantezist cu marțipan și figurine, perfect pentru petreceri cu copii sau botez. Torturile pot avea un decor clasic sau pot fi personalizate si cu o poza comestibila, personalizata de dumneavoastra.varianta pozei comestibile nu poate fi mai mare decat o foaie a4. Torturi pentru copii, 3d, aniversări, torturi de nuntă, drip, naked. Fie că e vorba de aniversarea unei persoane dragi, fie că e o petrecere corporate, tortul personalizat cu poză este o alegere cu care mergi la sigur de fiecare dată. Tort cu poza personalizata pentru doar 180,00 ron.

Comandă și plătește online pentru tortul tău la comanda.

Un tort care sa fie personalizat cu o poza speciala va fi oricand o surpriza primita cu mare bucurie. Nu uitati sa specificati codul de sub imaginea dorita! Comandată cu dragoste și imprimată cu poza, respectiv mesajul tău, această pernă personalizată va trezi sentimente puternice. Comandă online o pernă cu poza ta și fă un cadou „de vis. Tort aniversar, tort anna elsa, tort cu figurine, tort cu poza frozen, tort frozen specialitatea noastra sunt torturile cu decor personalizat.

Posting Komentar untuk "Tort Personalizat Cu Poza Pret"