Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Reducerea Normei Didactice Cu 2 Ore 2017

Reducerea Normei Didactice Cu 2 Ore 2017

Un lucru important este acela al catedrelor, mai ales în rural. · legea educației naționale nr.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

De reducerea normei didactice cu 2 ore pe săptămână. Cerem reducerea normei de predare la 16 ore, și putem argumenta. (5) norma didactică se poate reduce ca urmare a solicitării cadrului didactic, adresata directorului școlii.

Http Scoalamihaieminescubuhusi Ro Wp Content Uploads 2021 04 Hotarari Consiliu Administratie 2019 Pdf
vizitati articolul complet aici : 2
Lista cu contravenții în domeniul circulației rutiere din republica moldova. Cerem reducerea normei de predare la 16 ore, și putem argumenta. Norma didactica a personalului cu vechime de 25 de ani poate fi redusa, fara diminuarea salariului.

Total 10649) din motivul situației demografice și plecării peste hotare împreună cu 10.

Cadrele didactice din învăţământul preşcolar şi primar cu peste 25 de ani vechime la catedră beneficiază în continuare o reducere a normei didactice cu două ore. 20 ore pe saptamana cat lucreaza acuma profesorii este foarte mult. Cadrele didactice care au gradul i și o vechime de peste 25 de ani în sistem pot beneficia de reducerea normei didactice cu 2 ore săptămânal în momentul în care consideră că poate lua ore suplimentare conform calendarului din metodologie, un cadru didactic ce a beneficiat de reducerea.

A fost modificat alineatul 4 din legea educaţiei privind norma personalului didactic cu vechime de peste 25 de ani. Un director de scoala este degrevat din functia de profesor avand 10 oresaptamana ore predare, restul pana la o norma ce depaseste aceasta limita dar nu mai mult de 5 oresaptamana, se plateste la plata cu ora. Norma didactica a personalului cu vechime de 25 de ani poate fi redusa, fara diminuarea salariului.

Sli Bacău Publicaciones Facebook
vizitati articolul complet aici : https://es-la.facebook.com/slibacau/posts/
20 ore pe saptamana cat lucreaza acuma profesorii este foarte mult. 1/2011 cu modificările și completările ulterioare, art.262/4,5. Întrucât activitatea didactică are caracter procesual.

Află suma amenzii și punctele de penalizare ce se aplică în caz de încălcare a regulilor codului contravențional.

Egiptul este o țară fascinantă, cu o istorie de mii de ani și o cultură bogată în tradiții și obiceiuri. Total 10649) din motivul situației demografice și plecării peste hotare împreună cu 10. (5) norma didactică se poate reduce ca urmare a solicitării cadrului didactic, adresata directorului școlii.

Un director de scoala este degrevat din functia de profesor avand 10 oresaptamana ore predare, restul pana la o norma ce depaseste aceasta limita dar nu mai mult de 5 oresaptamana, se plateste la plata cu ora. Deputatii au decis reducerea normei didactice, fara diminuarea salariului. Sunt prelucrate în scopuri legale pentru a putea răspunde solicitărilor dumneavoastră.

Https Www Usamvcluj Ro Wp Content Uploads 2020 07 Ru 60 Regulament Privind I Cc 82ntocmirea Statelor De Funct Cc A6ii Pentru Anul Universitar 2020 2021 1 Pdf
vizitati articolul complet aici : 2
Potrivit actului normativ personalul didactic de predare si de instruire practica din invatamantul preuniversitar cu o vechime in invatamant de peste 25 de ani, cu gradul didactic i, beneficiaza de reducerea normei didactice cu doua ore saptamanal, fara diminuarea salariului. Total 10649) din motivul situației demografice și plecării peste hotare împreună cu 10. Un ministru cu valoarea pana la genunche poate sa obtina un program de 20 de ore pe mai putine ore si mai multe sesiuni de bac andreeamate utilizator, marţi, 14 noiembrie 2017, 13:59.

· legea educației naționale nr.

A)pentru 2 clase de elevi/grupe. Norma didactica a personalului cu vechime de 25 de ani poate fi redusa, fara diminuarea salariului. Din 06.02.2017 privind aprobarea cererilor pentru reducerea normei didactice la 16 ore.

Posting Komentar untuk "Reducerea Normei Didactice Cu 2 Ore 2017"