Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Vila Oblio Eforie Sud

Vila Oblio Eforie Sud

Camere de la 80lei/zi cu baie proprie, televizor și mini frigider. Cazare 2,3 sau 4 locuri in camera cu frigider, baie.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Vila patricia 3 stele eforie sud este o constructie noua, situata in zona de nord a statiunii, pe o strada linistita din eforie sud, la doar 250 de metri de plaja, si la mica distanta. Despre vila oblio eforie nord. Vila oblio este o constructie relativ noua ce dispune in total de 20 de camere duble si triple.

Vila Oblio Eforie Sud Profil Cylex
vizitati articolul complet aici : https://eforie-sud.cylex.ro/firma/vila+oblio-610266.html
La vila garofita din eforie sud va oferim cazare in camere de 2, 3, 4 persoane si un apartament cu 2. Hotelul splendid din eforie sud a fost construit in 2006, are dotari de calitate si servicii de cazare si alimentatie foarte avantajoase. See traveler reviews, 5 candid photos, and great deals for vila elenis at tripadvisor.

În prezent vila are o capacitate de 22 de camere, dar se poate extinde și reabilita cu finanțare prin fonduri europene până la 44 camere cu băi.

Pozitionarea excelenta intre mare si lac o recomanda atat pentru curele heliomatice cat si pentru cele cu namol. Situata in partea de sud a statiunii, la circa 200 m de plaja. Vila oblio din eforie sud se afla la circa 100 de metri de plaja iar fata de centru se afla la 10 minute de mers pe jos.

Vila oblio este o constructie noua ce dispune in total. Vila se afla foarte aproape de baile de namol. See traveler reviews, 5 candid photos, and great deals for vila elenis at tripadvisor.

Eforie Sud Cazare Eforie Sud 2014 Hotel Amurg Hotel Fintia Hotel Jiul Hotel Maria Hotel Migad
vizitati articolul complet aici : http://www.vileeforie.ro/Oferte_Cazare_2008_Eforie_Sud.html
Mire más de 100 testimonios de hoteles de los huéspedes reales para elegir la mejor habitación. Vila oblio este o constructie noua ce dispune in total. Vila oblio din eforie sud se afla la circa 100 de metri de plaja iar fata de centru se afla la 10 minute de mers pe jos.

La vila garofita din eforie sud va oferim cazare in camere de 2, 3, 4 persoane si un apartament cu 2.

Despre vila oblio eforie nord. Imprejurimi si obiective turistice eforie nord. Mire más de 100 testimonios de hoteles de los huéspedes reales para elegir la mejor habitación.

Pontos árakhoz add meg utazásod időpontját! Vila oblio strada transilvaniei 33 din eforie sud, ☎ telefon 0241 586 208 cu indicații rutiere. Cazare la vila draghici în eforie sud.

Vila Oblio Eforie Sud Contact Direct
vizitati articolul complet aici : https://www.turistinfo.ro/eforie_sud/cazare-eforie_sud/vila_oblio-c65749.html
Cazare la vila draghici în eforie sud. Unitatea de cazare face parte din categoria vile romania. Hotelul splendid din eforie sud a fost construit in 2006, are dotari de calitate si servicii de cazare si alimentatie foarte avantajoase.

Cazare 2,3 sau 4 locuri in camera cu frigider, baie.

Pentru rezervari se va achita un avans de aprox.30 % din totalul de cazare. Pentru preparate usoare, va oferim acces la bucatarie cu sala de mese. Vila are o suprafață de 260m²/nivel și deține un teren proprietate în suprafață de 500m² cu deschidere de 41m respectiv 13m.

Posting Komentar untuk "Vila Oblio Eforie Sud"