Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Greva La Metrou Noiembrie 2018

Greva La Metrou Noiembrie 2018

Angajatii de la metrou fac greva joi dimineata si ameninta cu blocarea totala a subteranului. Greva asta are 2 scopuri:

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Metrorex a anunțat, iar greva de la metrou rămâne stabilită. Sindicaliştii de la metrou au anunţat că au stabilit ca începând cu ziua de miercuri, 21 noiembrie, să declanşeze greva astfel consiliul general uslm a fost întrunit şi a hotărât continuarea conflictului colectiv de muncă prin greva generală începând cu ziua de miercuri, 21.11.2018, între orele. Tribunalul bucurești a decis luni că greva de avertisment declanșată de.

Grevă Generală La Metrou In 18 Martie
vizitati articolul complet aici : https://www.mediafax.ro/social/greva-generala-la-metrou-in-18-martie-5728116
Sindicalistii de la metrou vor convoca saptamana viitoare consiliul general pentru a decide asupra actiunilor viitoare, putand declansa o greva in. Angajatii metrorex se pregatesc sa intre in greva de avertisment joi, pe 15 noiembrie, a anuntat liderul uniunii sindicatelor libere din metrou (uslm), ion radoi. 10 august, ziua în care sindicaliştii vor întrerupe circulaţia trenurilor pentru două ore.

Ultimatum pentru conducere,grevă la metrou.

Grevă la metrou la mijlocul lunii decembrie? 10 august, ziua în care sindicaliştii vor întrerupe circulaţia trenurilor pentru două ore. Angajatii de la metrou fac greva joi dimineata si ameninta cu blocarea totala a subteranului.

Angajatii de la metrou fac greva joi dimineata si ameninta cu blocarea totala a subteranului. Va fi sau nu grevă la metrou? Ultimatum pentru conducere,grevă la metrou.

Grevă La Metrou Săptămana Viitoare
vizitati articolul complet aici : https://www.digi24.ro/stiri/economie/consumatori/greva-la-metrou-saptamana-viitoare-1029544
Surse din cadrul metrorex precizează pentru. Circulația cu metroul în bucurești va fi dată peste cap săptămâna viitoare. 10 august, ziua în care sindicaliştii vor întrerupe circulaţia trenurilor pentru două ore.

Stb a anuntat în urma cu câteva minute ca se solidarizeaza cu angajatii de la metrou si declanseaza protestele.

Mii de bucureșteni au fost afectați joi dimineața de greva de la metrou declanșată între orele 04.00 și 06.00, dar de săptămâna viitoare, metroul ar putea să circule abia după ora 16:00, în fiecare zi. Circulația cu metroul în bucurești va fi dată peste cap săptămâna viitoare. Actualizare 20.11/ 15:25 sindicaliștii de la metrou suspendă greva generală anunțată să înceapă miercuri.

Actualizare 20.11/ 15:25 sindicaliștii de la metrou suspendă greva generală anunțată să înceapă miercuri. Mii de bucureșteni au fost afectați joi dimineața de greva de la metrou declanșată între orele 04.00 și 06.00, dar de săptămâna viitoare, metroul ar putea să circule abia după ora 16:00, în fiecare zi. Metrorex își menține în continuare decizia ca în data de 21 noiembrie să facă grevă, chiar dacă în aceste condiții, conform adresei uslm nr.

Stb După Greva Spontană De La Metrou Scoatem In Traseu Toate Vehiculele Disponibile
vizitati articolul complet aici : https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/stb-despre-greva-spontana-de-la-metrou-scoatem-in-traseu-toate-vehiculele-disponibile-1474400
Mii de bucureșteni au fost afectați joi dimineața de greva de la metrou declanșată între orele 04.00 și 06.00, dar de săptămâna viitoare, metroul ar putea să circule abia după ora 16:00, în fiecare zi. Tribunalul bucurești a decis luni că greva de avertisment declanșată de. Unitatea sindicatul liber din metrou a confirmat oficial suspendarea grevei generale.

Stb a anuntat în urma cu câteva minute ca se solidarizeaza cu angajatii de la metrou si declanseaza protestele.

Publicat pe 19 noiembrie 2018. Angajatii metrorex se pregatesc sa intre in greva de avertisment joi, pe 15 noiembrie, a anuntat liderul uniunii sindicatelor libere din metrou (uslm), ion radoi. Presa scria la acea vreme că una din firmele care îşi.

Posting Komentar untuk "Greva La Metrou Noiembrie 2018"